Historia!

Jahaja, Då har man skrivit in sig i historieböckerna!
I alla fall i McDonald's Västbergas historiebok.. Haha..
Tack för den här tiden ni kära medarbetare som gjort mina dagar till något bra.. Tack för allt det där..

Tack även ni som ger oss scheman 10-14 dagar i förväg så att man inte hinner varva ner någon gång utan hela tiden behöva oroa sig för när man ska jobba igen..

Tack kära Sofia som har haft vardagsnätterna.. Du är en av få som verkligen går att prata med .. Well well, nu ska jag inte gå igenom alla personerna med tanke på att man då kommer gå igenom minst 90 olika personer.. Oh herre min Gud, men ja vi är så många som jobbar där :P eller ja, jag jobbade där.. inte nu längre :)Nej, detta har varit en upplevelse.. Verkligen, och jag kommer inte att glömma er.. Aldrig!!!ilovepinkbunnies

Skönt!

Fan vad skönt med en dubbelvinst idag!
Börjar med att man vinner Säkerhetskampen i skolan, våran interna fotbollsturnering.. Sen direkt efter det åker man till hovet för att jobba som publikvärd och man får bevittna en vinst med 4-2 mot Timrå. Finns det något bättre?


Dock kommer det här efterarbetet nu då jag ska få skriva ner vad jag minns från en händelse under matchen.. Det var inte så illa, men personen ifråga funderar på att göra en anmälan om det så jag måste skriva ner ett form av "vittnesmål" eller en "vittnesutsaga" av vad jag minns från händelsen.. En del människor är väl bara för dryga.. Svårt att sätta sig på den plats man bokat och svårt att visa upp biljetten när man ska gå förbi.. Nej, istället kan vi väl testa att tjafsa för det trivs alla med och det är så roligt..

Hmm... "/

ÅH! Vilken underbar vecka! Den började bra med massa strul med mina gruppmedlemmar och det har bara fortsatt utför.. Antar att det är dags att försöka blicka framåt mot en ny tid.. Eller vad fan snackar jag om.. Mitt liv kommer vara lika tragiskt i alla möjliga fall..Jag skulle nog passa bra som emo.. Fast jag skulle inte vara lika seriös med kniven för jag skulle använda smörkniv, men det är ju lika illa det med.. förutom att jag inte blöder av det..


Well well.. DENNA JÄVLA EPILEPSI !! Varför i helvete?
365 dagar på nytt!! =(

Helt otroligt..

.. att man aldrig lär sig...


HATAR MIG SJÄLV!! HATAR MIG SJÄLV!! HATAR MIG SJÄLV!! HATAR MIG SJÄLV!! HATAR MIG SJÄLV!!Kommer nog aldrig att bli bra på någonting.. Idag känns livet så jävla meningslöst.. Låt oss en gång för alla göra slut på allt skit.. Det börjar med att säga upp sig på McDonald's!!

Helgavslutning..

Som vanligt har man avslutat helgen hemma hos Joacim i Bro med Pizza och Julmust !!!
Traditionen förklaras härmed skapad för Tonyismen! :DMOAHAHAHA
Tony är på god väg att bli ett svullo och rulla mellan Jockes hus och Upplands-Bros pizzeria
ilovepinkbunnies

Ny superhelg!

En underbar lördag med två innebandymatcher att döma bland annat.. Men nu är inte det det intressanta.. Det roliga under denna helg har varit Hannahs 18-årsfest igår hemma hos henne med folk i alla åldrar...

Det var en riktigt spännande kväll med mycket olika typer av människor. Mormor, morfar, farmor, farfar, barndomsvänner, föräldrar, syskon, kusiner, bästa vänner och klasskompisar var där.. Ja, vem var inte där liksom?

Hemskt kul att kunna prata med alla typer av människor för då kunde man lätt byta umgänge om man kände att man började tröttna < ^_^ >

Har nog aldrig sett Hannah så lycklig.. Du är en av de bästa människor jag känner Hannah! <3
Hoppas att du hade en bra dag iaf, för det hade jag.. Får se om det kommer upp några bilder här snart från festen.. (Ja, för lite blev man ju plåtad ändå)

Nej, jag får försöka skriva lite mer sen, jag ska inte spilla bort dyrbar tid med Emil här på bloggen.. Vill umgås med honom när jag väl har chansen :)


ilovepinkbunnies

Torsdagskväll..

Vad har man då gjort på denna torsdagskväll? Jo lyssnat på Sailor Moon såklart.. HAHAHAHA!Stackarn..


Tåget mot Bålsta..

- Godkväll ute i vagnarna. Vi är för nuvarande cirka 4 minuter försenade. Detta på grund av barnarbete (banarbete) vid Sundbyberg.

Äntligen helg..

.. eller?

Tyvärr är det ännu en helg då man ska jobba och slita samt döma innebandy... Dock är det extremt roligt att döma innebandy så det är inget jag tackar nej till.. Dock vill jag att tiden på McDonald's ska vara över nu, men den är så jäääääävla seeeeeeg!!!
Jag vill verkligen inte jobba idag.. Bara udda och jobbiga tider.. Idag jobbar jag 23-07 och imorgon jobbar jag 22-04..

ZzzzZzZzZz...

Humm..

Har nyss läst en artikel på Expressens hemsida om en kvinna som parkerat sin rosa cykel mot en lyktstolpe på Sveavägen och blivit polisanmäld för detta. Inte nog med att hon blivit polisanmäld, utan nu ska det även bli rättegång. Man börjar nästan undra lite var polisen lägger resurser när det händer mycket allvarligare saker på stan. Misshandel och rån och annat skit.. Vad är det som gör en liten cykel så märkbar att man måste ta det till rättegång. Nej för fan, statens pengar går aldrig till spillo. Nej då.


Ny vecka på G.

Jahaja, då är lovet slut och det är dags att ställa in sig till skoltid.. Inte nog med att man förra helgen skulle ställa om till vintertid liksom och få en timmes extra lov.. Man ska ställa om dagarna till skoltid också.. Haha.


Well well, har sovit hos Jocke inatt, börjar väl bli lite av en vana. Men det är trevligt.. Känner mig jämt så deppig när jag sover själv .. Vet inte varför, men det är väl för att man varit van att alltid ha någon nära en hela tiden.. I vilket fall som helst så finns inget bättre än SOVSÄLLSKAP (^_^)

Idag har man väl inte några direkta planer mer än att ta sig hem. Jag har egentligen en APU-uppgift som ska lämnas in i veckan, men den verkar tradig så jag undviker den helst..

Har fått lite omdömen hittills inför utvecklingssamtalen i skolan och ne jag vill inte påstå att jag har fått världens bästa omdömen, men de brukar inte se mycket bättre ut och som det även står så har vi inte haft många prov ännu så de har inte kunnat bedöma oss ordentligt än.

ilovepinkbunnies

Party party..

Jag vet att jag är typ kass på att uppdatera bloggen ibland, men jag har bara inte orken att skriva, och har typ inte haft ngn vidare fantasi heller om vad jag ska skriva om..

Men en liten kort sammanfattning på den senaste veckan är väl att jag haft väldigt kul :D
Har börjat jobba som publikvärd hos Dif Säkerhet AB (Evanemangssäkerhet AB) med Kakan , vilket är otroligt kul då man äntligen får känna att det är på riktigt och att man gör samhället en tjänst.. Jag får äntligen syssla med service på det sättet jag vill.. Visserligen är det inga väktaruniformer vi har på oss, men det är ändå en uniform vi har, och jag vill väl inte påstå att den är det vackraste jag sett, men den är ljuvlig :)
Har bara hunnit jobba på två matcher hittills, men har redan fått jobba ensamma i en sektion vilket gick ganska bra även om vi gjorde ett smärre misstag, men tur som vi hade så hände ju inget, men vill inte påstå att det bara var mitt o Kakans fel heller.. Vi fick inte all information om ärendet, men vi är ju nya också..

För övrigt så har jag träffat Rickard och Oskar igen i onsdags och det var rätt kul. Var på cellgruppsmöte med dem och träffade då två till i cellgruppen, men det blev inget vanligt möte eftersom gruppledaren var borta så vi satt mest och skojade och skrattade. Det var rätt kul, eller väldigt kul vill jag väl säga i och med att jag lärde känna dem lite bättre och det är kul för de är enormt trevliga och snälla. Yippie-ka-yey !! Efter mötet gick vi till Playz och spelade lite, det var rätt kul. Första gången jag var på ett sånt ställe (^_^). Efter det skulle vi hem men tog oss en vända på mitt jobb och käkade först. Det var riktigt gott (:

I torsdags var jag och fikade med Emil och det var riktigt mysigt och trevligt eftersom vi har mycket att ta igen. Ser fram emot fler fikastunder med denna människa. Det har varit problematiskt, men det är dags för en vändning nu och den ser ut att bli ganska ljus. Jag kommer aldrig glömma dig. Jag behöver dig. Du var en del av mitt liv och det tomma hål som skapades när du försvann har väntat på att du ska komma tillbaka. Allt känns bättre nu.

Efter fikat så åkte jag till Joacim och sov över där. Sen var jag där hela fredagen och bara slappade eftersom vädret var så tråkigt som vanligt på hösten. Eller förresten.. sa jag höst? Jag menade vinter!!!!! Svinkallt är det ute nu för tiden.. :(
Saknar shorts och T-shirt..... Apropå shorts och T-shirt så tittade jag på bilder från Europride 2008 idag och saknar verkligen sommaren..

Ikväll ska jag nog antagligen tillbaka till Joacim och äta pizza igen, haha!! Det är vår egna specialitet. Så fort ngn nämner pizza så kommer jag å tänka på Joacim.. Ska nog sova där sen, men han börjar skolan imorgon 8:30, men är jag snäll får jag nog sova kvar eftersom han slutar 13 så kan jag träffa honom efter skolan igen..

Lovar att förbättra mig på att uppdatera sidan

ilovepinkbunnies