Jahapp ja..

.. Skriver en liten snabbis innan jag drar hemifrån till Farsta för att döma innebandy i Farsta hallen :P hehe.

Igår hade jag en sjukt trevlig kväll, även om den var på ett udda ställe för mig.. Södermalmskyrkan.. Träffade ett dussin sköna människor som bara skrattade och var allmänt trevliga, vill definitivt träffa er igen så så lär det nog bli..

En annan sak som också har med igår att göra var att jag faktiskt verkligen hade en liten bit hopp om att Du kanske var allvarlig i förrgår, men jag är inte särskilt förvånad över att jag inte märkte något igår.. Jag menar, det är ju inte första gången.. Synd bara att det ska vara såhär.. Det känns förjävligt allting..

Dessutom har jag och Malin pratat.. Det känns bra..


ilovepinkbunnies

Sovmorgon :D

Yay, för sovmorgon.. Har sammanlagt sovit 6 timmar ca på 2 dagar... Om man bortser från då jag halvsovit på buss-/tågresorna på väg till/från skolan och från mina 20 minuter som jag sov på projektarbetslektionen på onsdagen, men vad gör man när man ändå inte har sin andra gruppmedlem och känner att det bara snurrar i huvudet så fort man blundar? Det är väl bara att fixa stolarna så att man kan lägga sig och sova? Det var iaf så att Sofia, min lärare i Pedagogiskt ledarskap, skrämde ihjäl mig när hon kom in i rummet för att kolla så att allt var bra med mig..


Ser verkligen fram emot vad som komma skall.. Ska bli så himla roligt att ändå få ha det sista ordet..


Idag har varit en relativt ensam dag i skolan, men det är rätt skönt att känna av att Du inte är den enda vännen jag har på skolan.. Du sprider negativa vibbar i min närvaro och jag står inte ut. Jag vet att jag inte gör dig gladare av att upplysa dig om att du är en bitterfitta, men ibland förtjänar du verkligen att höra det för du verkar verkligen tro att allt kretsar runt dig och att det är lika bra att ge upp så fort det inte blir som man vill på en gång. Man får ju fan kämpa sig fram till saker och ting om man vill lyckas.


Nej, det är nog kanske dags att göra något åt sin vardag? Jag har redan påbörjat den med att säga upp mig från McDonald's. Kommer inte att jobba kvar där efter 30:e November så då kan ni åka dit igen och köpa mat eftersom ni inte behöver vara oroliga för att träffa mig.
Såg ju Kim och hans kompis där en helg för några månader sedan när de vart på fest och typ var på väg hem. Det var rätt spännande i och med att jag aldrig sett honom IRL förut.. ^_^ Tur att han var sig ganska lik på bilderna på QX.

På något sätt kommer jag nog att sakna Västbergas McDonald's till en viss del, men med tanke på hur ledningen fungerar så orkar man inte. Kan inte ansvara för att andra medarbetare ska kunna saker och ting. Orkar dessutom inte med att få schema för endast två veckor framåt när man dessutom dömer innebandy. Nej förfan.. får ju anpassa mitt donken schema efter innebandyn, men det borde vara tvärtom.. Synd att ledningen är så kass på sån hög nivå.. Med tanke på att McDonald's Västberga funnits sedan 1994 så kanske man borde ifrågasätta hur det kan vara som det är? Bör man inte ha bättre koll på allt?

KOMMER DEFINITIVT ATT SAKNA ALLT ÖGONGODIS SOM BRUKAR ÅKA I MCDRIVEN! :/




På lördag ska det bli en mysig och rolig dag :D Först ska jag till Farsta med Oskar och döma lite innebandy. Sen ska jag till Tyresö och träffa Claudia <3, Ditte, Dennis och massa andra..




Fan vad jag älskar ditt sällskap Joacim! <3. Du är favoriserad..

ilovepinkbunnies

Jobba som en apa...

Äntligen har jag hittat en jämlike. Men det känns mest som jag slavar när jag jobbar på McDonald's och det vill jag nog inte jämföra med att jobba som en apa.. men det är riktigt jobbigt ändå.. Förstår inte hur ledningen kan vara så kass..


När det kommer en person från huvudkontoret och ska göra en koll så ska allt se så bra ut så då väljer man extra personal och sånt, men i övrigt ser det ut som skit och scheman får man för 2 veckor framåt.. Vilken framförhållning va?? Det känns som att man kan planera sina dagar.. Nej förfan, nu är det nog.. Ansökan om uppsägning - HÄR KOMMER JAG!!! :D






ilovepinkbunnies

Förlåt..

.. men som den bög man är ^_^

Detta är kärlek!! <3

ilovepinkbunnies

Äntligen...

... fan vad bra det känns!!

Har träffat min gamla barndomsvän Patrik idag. Det var sjukt länge sen. Mer än två år sedan. Han hade tagit sig till Stockholm från Falun för en cykeltävling i Södertälje som han skulle delta i.

Det är helt otroligt hur folk förändras på några år.. Men vi som sagt.. Det var ju ändå två år sedan vi sågs sist och det innebär också en hel del med tanke på att vi är i tonåren fortfarande eftersom man fortfarande utvecklas.




Det var kul att träffa dig och jag ser fram emot att få träffa dig i November igen... Då ska vi regera gatorna!!

ilovepinkbunnies

Slut på APU...

... och helgen är bara full av en massa innebandy, gud vad spännande..
Med tanke på att jag ska döma i Nynäshamn imorgon - Lördag - och i Åkersberga på Söndag.
Får väl se hur det går också, med tanke på att jag antagligen kommer att få döma själv. Det är väldigt trist och det blir nog en hel del spring kan jag tänka mig. Får väl se, men det är värt ett försök iaf. Synd bara att det är så tidigt på söndagmorgonen ;) Klockan 9 liksom.. Är någon ens vaken då? Förutom jag som ska åka dit för att döma?




Well Well, får väl se vad helgen har att bjuda på annars.. Läsa lite i historieboken inför provet på tisdagmorgonen?

Ha en trevlig helg, för det ska jag försöka ha..


ilovepinkbunnies

Filmklipp..

Kan bara inte sluta garva ^_^


Dags igen..

Jaha, då har man fått sig en del klagomål på att man är dålig på att uppdatera bloggen, möjligtvis beror det nog mest på att jag är lat, men också för att det är svårt att veta vad man ska skriva för att folk ska tycka det är intressant att läsa..

Personligen tycker jag att det kan vara jobbigt att läsa andras bloggar, jag menar, det känns så okänsligt på något sätt att bara läsa om en persons upplevelser, det kanske är så att man borde prata med personen ifråga istället och diskutera lite så att man känner att det är mer äkta och att det är en riktig person som sitter bakom den andra skärmen.

Men men, nog om spekulationerna. Nu är det snart dags för mig att åka till praktikplatsen igen.. Det var ganska okej inatt ändå, trots att det var samma distrikt jag åkte runt i ännu en gång.

Det blev mycket dötid då det inte gick några larm, men vad ska man annars hitta på. Åka runt skolorna 3-4 gånger till? Nja, det är nog inte superkul.. Då är det roligare att prata med sin "handledare" så att man kan diskutera yrket lite istället när man inte har några larm att åka ut på..



Nej, nu är det nog dags att ta på sig APU-kläderna så att man inte missar bussen.. Räckte med att man blev sen igår på grund av rökutveckling vid Solna centrums tunnelbanestation.


Ha det bra tills dess att vi hörs igen..

ilovepinkbunnies

Roligt!






Behöver nog inte ens säga något !! Minns ni?


Fredag!!!

På fredagen har jag varit i stan och shoppat lite. Det blev två nya kalsonger och en väst att ha för höstkylan, eller ska man kalla det för vinterkylan utan snö? Förövrigt har jag haft Robin med mig vilket har varit superkul, fast bland det roligaste var nog ändå sms-konversationen vi hade när vi var på väg hem. Vi var även och käkade på Kungsgrillen och jag tröck i mig en kebabtallrik. Det var typ rätt gott med tanke på att jag inte ätit kebab på minst ett år. Förutom det har jag även spenderat pengar på bio. Vi såg på Wanted tillsammans vilket var en spännande film med väldigt bra handling och specialeffekter. För övrigt satt man nästan på varandra med tanke på att vi hade en soffa så det blev extremt varmt. Men om man ska dejta någon så vet man ju vad som gället om man säger så, haha. Dessutom fick vi sitta på en dörrmatta typ för att det var choklad på min del av sätet. Visst låter det behagligt?


Väldigt lyckad fredag med andra ord. Lördagen blir däremot fylld av innebandy på eftermiddagen och praktik på natten. Det ska bli kul med tanke på att innebandyn kommer att bli av i Åkersberga - där jag aldrig varit förut.


ilovepinkbunnies

"Man blir aldrig för gammal för att leka"



Någon som kan förklara hur leken går till?

Första nattpraktiken.

Då var den första nattpraktiken avklarad. Med mycket att göra, men det var ändå ganska kul. Men snacka om att man fick gå en hel del. Dumt att kånka på onödiga saker må jag säga. Nej, nästa gång blir det nog inte dubbla t-shirtar i alla fall för det dog man ju nästan av. Räckte med att svettas av långkalsongerna, haha.
Svinit kallt på natten...

På vägen hem från praktiken ser man en lokförare som står och pissar mot tåget i Tumba, det vill säga på en offentlig plats och på statlig egendom. Tycker inte att han gjorde ett gott intryck direkt, men men..


ilovepinkbunnies

Ny arbetsdag...

Från att ha varit ledig i en dag nu från praktiken (vilket egentligen inte hade behövts) så är det nu dags att ge sig ut och jobba natt. 19:00 - 06:12 låter väl ganska så lockande? Vet förvisso inte exakt vad jag kommer att ha för arbetsuppgifter, men det kommer troligtvis att bli kul eftersom det är detta jag kommer syssla med efter att jag tagit studenten.
Det är denna typ av arbete som lockar och hittills har det varit kul och intressant.



Heja Tony när han är på praktikplatsen och ska praktisera som väktare..


Middag m. Jonathan (:

Igår var det dags att känna av att man var ledig på riktigt så det blev en middag med Jonathan i Gamla stan på restaurang Stortorgskällaren. Jättemysigt och jättegod mat var det där. Då vet man ett nytt ställe man kan gå till
om man vill äta middag ;)



Lite lustigt blev det i och för sig när det kom in ett 30-tal män som skulle äta där. De flesta med NCC jackor så jag
antar att de kom därifrån, men de kom bara fler och fler och verkade aldrig ta slut, så det blev lite kul på något sätt.
Det var i princip min mysiga gårdag som spenderades med Jonathan..

APU!

Nu har jag påbörjat APU:n (Den ArbetsplatsPlatsförlagdaUtbildningen). Fick dessutom schemat då jag fick veta att jag har fyra lediga dagar utav tio sammanlagda dagar som jag är borta från skolan. Visserligen att det är skönt att vara ledig, men när man väl har praktik som man sett fram emot så vill man ju faktiskt praktisera, så är det ju.

Men kul lär det nog bli :D

Här är till er:


Tågresa 2/10

Jag, Karin, Malin & Cau ska åka tåget från Helenelund och när vi går på sätter vi oss där det finns 6 stolar mittemot varandra och en av stolarna är redan upptagna av en kvinna. Karin sätter sig först på det yttersta sätet av de 3 stolarna på motsatt sida om kvinnan och Malin sätter sig i mitten. Mittemot Karin sätter sig Cau så att jag får försöka klättra in mellan hans och Karins ben med min väska på axeln och en t-shirt och jacka i händerna samtidigt som jag pratar i telefon.
- " Så typiskt svenskt av er. Att sätta er så långt ifrån henne som möjligt utan att tänka på att jag behöver klättra med min väska och en massa annat i händerna. "
Jag vänder mitt huvud lite hastigt mot kvinnan eftersom jag nu sitter bredvid och säger:
- " Hej!! Tony förresten.."
Varpå jag sedan fortsätter prata i telefon som om inget har hänt...

Höst.


Hösten är allt fin den, men behaglig? I helvete heller!!

RSS 2.0