Underbar helg och vecka.

Har haft en underbar helg som spenderades i Kumla, med Tobias och hans kompis Joakim.. Mycket trevligt var det den kvällen med en del grillning och lite efterrätt efteråt.. Gosh, vilken kokerska :P haha.
Efter en helt underbar lördag + lite av söndagen så var det dags att fara iväg till Arlanda för att ta sig till min fader i Örnsköldsvik. Det blev en liten resa, men helt klart värt det eftersom det nu är dags för praktik.. Har haft min första praktik idag och det var ganska trevligt ändå..

En sak som inte får glömmas bort var faktiskt att en kompis till Tobias och en mer bekant till mig som också heter Tobias, faktiskt stod vid incheckningen till den gate därifrån mitt flyg skulle avgå. Så jag hade faktiskt kontakt med en vän precis innan ombordstigning i Stockholm och precis innan man lämnar storstan för att ta sig till landsbygden. Måste nog säga att den blonda versionen av Tobias (han som jobbade på Arlanda) är en helvetes söt jävel :P Inte för att brunetten Tobias inte skulle vara söt, men det vet alla redan att jag tycker (:

ilovepinkbunnies.

Kristider.

Det är i kristider som dessa som man börjar känna av saknaden efter en del människors närvaro.. Bland annat känner jag av hur min bästa vän lyser med sin frånvaro.. Visserligen har jag fått en anledning, men hur länge ska jag vänta!? Jag behöver dig ju.. Varför hör du aldrig av dig? Jag finns ju här och varför försöker vi inte göra något åt det tillsammans? Du var min närmaste och du fanns där i tid och otid, men snart vet jag inte om jag klarar av att vänta längre.. Jag hade behövt dig för flera veckor sedan, men jag måste fortfarande vänta på dig, fortfarande hälsa på dig som om du vore vilken främling som helst eller titta bort när jag ser dig någonstans.. Jag orkar snart inte längre.. Även om läget gjorde att du mådde dåligt så kan jag säga dig att då är vi fan två nu alltså.. Jag behöver dig..


/ Din Tony.

Update..

Kort uppdatering om vad som händer i mitt liv....
Just nu ser mitt liv ut som mitt rum.. EN STOR JÄVLA RÖRA!!

Hittade en lite udda, men Bra låt (:


Underbart!

Hade en så sjukt underbar natt med Alexandra inatt.. Träffade två helt underbara tjejer och vi bara dansade och dansade.. Tack Alexandra, Sandra och Jennifer för den otroligt underbara festnatten (: Hoppas jag ser er snart igen ;D.

Dessutom tack till Per Robin, Jan-George och Jimmy Chris för att ni lyckats bra med er nya klubb Club Xplore. Det var helt otroligt kul att vara där inatt.

Var på någon skruvad förfest i Tullinge bara, men jag och Alexandra har bestämt att vi aldrig ska nämna den igen xDJag vill bara uppleva natten igen.. så jävla kul! (:


Ciao! (:

Yay! (:

En lyckad middag med älsklingsvännen Alexandra.. Riktigt gott var det och nu blir det snart utgång.. Club Xplore here we come! .. Här kommer de personer som behövs för att kvällen blir lyckad.. eller? Nja, inte ens i närheten.. Jag måste säga att jag beundrar Per Robin, Jan George och Jimmy Chris för att de vågat starta en ny klubb trots att de är unga.. Det är modigt av dem..


I helgen i övrigt så är jag ju ensam hemma så jag ska mest ta det lugnt tror jag. Ska till min morbror Micke imorgon och äta påskmiddag med min andra morbror Jens och deras respektive.. Riktigt trevligt! Vad mer kan man önska sig?Angående en annan person så är jag glad att det inte är vi längre... Usch, du skämmer ut dig något brutalt, I'm disgusted!!


Trevlig helg och Glad Påsk gott folk! (:
Kram

Vår?!

Nu är våren äntligen här. Nu kan man ha tunna kläder på sig och ändå känna att man svettas. Visserligen var det mulet idag, men det var fuktigt i luften så det var ändå varmt.. Skönt att komma från snön... Är rätt less på den om jag ska vara ärlig ;D.

Varför finns snön och kylan framförallt? De tillför ju inget bra ändå!

Nu ska jag precis sätta igång och plugga vilket alltid är roligt! :D eller?
Jo, men det är kul när man väl ser ett färdigt arbete som man gjort och är nöjd med det. Typ som det arbete jag håller på med nu.. Jag har inte kommit långt, men är redan helnöjd.
Well well.. Ikväll får man väl se vad som händer.. sällskap någon?! =/

Är ju ensam hemma hela helgen så jag har ju lite fria tyglar att själv bestämma, vilket är skönt! (:


Lunch med Victor blev det iaf idag med lite Yogurtglass till efterrätt i Gallerian.

MUMS! (:

Slut på cuphelgen

Sådär .. Då var helgen slut. Har dock inte varit mycket vilotid, men har varit riktigt kul ändå.
Innebandy är alltid kul att titta på och att döma är ännu roligare, särskilt när det går bra. (: Dessutom är det riktigt roligt att lära känna sekreteriattjejerna extra mycket ;D. Mihi .. (:Hotellfrukosten var ju bara att ge 5 av 5 toasts, helt underbart! Våfflor, ägg, havregrynsgröt med hjortronssylt och äppelmos, apelsinjuice, bacon, mackor med ost och gurka och rökt skinka.. Mums, finns det något bättre? Om jag glömt att nämna just dig så hojta till ;).

Well well.. får la se hur resten av veckan ser ut.. Om det blir ngn Skåneresa i slutet av veckan eller ej..

Norrland förnöjer.

Natten till igår (torsdag) kom jag till Örnsköldsvik igen.. Det var några månader sen och det har definitivt varit efterlängtat. Dock är det inte lika fint väder som det är i Stockholm just nu.. Dessutom ligger snön kvar, men det är ändå inga minusgrader som tur är. Och hör och häpna, men snön är vit.. ;DI helgen var det tänkt att jag och Viktor skulle döma innebandy tillsammans i Umecupen i Umeå, men på något konstigt vänster har han börjat gå på antibiotika och får därmed inte heller anstränga sig. Så jaha, då får man väl se vem man får döma med.. Skönt är iaf att han följer med upp ändå, för det hade blitt lite trist annars.. Skulle inte känt någon.. Någon som helst.. Skulle känna mig lika ensam som jag gör i Stockholm, bara det att i Umeå hade jag verkligen varit ensam..

Jaja, så kan det vara.. Nu hoppas jag att helgen blir lyckad iaf och jag hoppas att även ni, även om ni inte är så många, som läser ska få en trevlig helg.. Det hoppas jag att ni får :)


kram till er allesammans :)


RSS 2.0