Skola snart? :O

Hjälp, känns som att man inte är särskilt ledig nu ändå. Visserligen låg jag hemma och mös med honom hela dagen igår, men ändå.. Hinner ju knappt göra något vettigt :O

Well well.. Dags att ta sig i kragen och göra något vettigt innan skolan börjar och med tanke på omständigheterna så bör jag nog plugga eftersom jag ligger efter med några uppgifter (:        Yaey!

Idag är det tänkt att jag ska fika med Matilda .. Vad kul (: Vi umgås så sällan i vårat gamla gäng. Mitt fel eftersom jag flyttade =/.

Kram gott folk (:

2a dagen..

Så har andra dagen på sportlovet gått åt också. Idag har jag mest varit hemma och latat mig.. Förutom nu på eftermiddagen/kvällen då jag vart på Hovet och jobbat när Djurgården (Världens bästa lag, även om de inte alltid presterar så jättebra, men man ska kämpa i vått och torrt!) mötte Skellefteå AIK. Det var en relativt lugn match trots allt, men det var tur att Djurgården tog tillbaka iaf 1 poäng. Vi låg - som kanske många känner till - 6 poäng efter Brynäs i tabellen och vi behövde vinna våra tre resterande matcher, eller vi behövde iaf 7 poäng minst av de 9 möjliga. Brynäs måste därför förlora sina resterande matcher. Ikväll förlorade de mot HV71 vilket är bra för Djurgården. Dock fick vi bara 1 poäng ikväll när vi spelade 2-2 mot Skellefteå vilket gör att vi MÅSTE vinna våra resterande matcher och Brynäs förlora sina för att vi ska komma till slutspel. Men men, får väl se hur allt går. Ska till Södertälje och jobba på torsdag då Södertälje SK tar emot oss. HEJA DIF!


Well well, för å prata om något annat som hänt idag.. Oj, ingenting.. haha.. Dumburken har gått varm som vanligt och jag har lirat lite Swat 4, men inte mycket annat.. Men men, får se vad som händer mer i veckan :D
Kram på er gott folk, Stora som små, rosa som blå! :) ciao


Ps. Väntar på honom. Han kommer hit snart :D Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Biokväll..

Jaha, då är man hemma efter en mysig biokväll med Christine.. Det var inte en dag försent eller vad säger man? (Har inte setts sedan oktober tror jag det var?!)
Vi såg på Bedtime Stories och den var rätt bra faktiskt. Rätt kul också. Well well.. Om man jämför med den ensamma hemmakväll det annars blivit så kan jag säga att gå på bio med Christine är livet ;D

Om man bara hade varit hetero alltså <3 .. Gudars skymning. Du har fått allt! <3Men nu är det nog dags att krypa till kojs om en stund.. Godnatt alla godingar (:


P o K (:

Första dagen på lovet

Idag är första dagen på vårt kära Sportlov. Förra veckan hann och orkade jag inte skriva något för vi hade VU2-utbildning i skolan. (Väktarutbildning 2)
Det gick jättebra och man fick lära sig en del nya grejer. Mycket lärorikt med andra ord och mycket intressant. Däremot fick jag ett skavsår av batongen när vi hade självskydd på torsdagseftermiddagen, men det är väl sånt som händer när man vill vara duktig och få ut något av övningarna. Då får man skylla sig själv. På provet däremot behövde man inte skada sig och jag fick dessutom 40 av 41 rätt vilket jag är mycket nöjd med :) Är dock nästan lite nyfiken på vad jag missade på, men jag funderar på om jag verkligen vill veta. Men men..

Hade prov igår (söndag) också på fotbollsdomarutbildningen. Då fick jag 12 av 13 rätt, så jag funderar på om jag kanske har något inom mig som vill att jag ska ha en poäng från full pott hela tiden. Fast på det provet så gick vi igenom svaren och när jag såg vilken fråga jag fått fel på så insåg jag att jag hade läst frågan fel. Klantigt av mig, men men.. En hel del nya regler inför i år också, men det är några pettitesser som är borttagna vilket är extremt skönt. Dessutom har vi nu också lite lättare för att visa bort tränare från avbytarbänken vilket är bra också.

I lördags dömde jag innebandy i Skogsängshallen på morgonen när Salems p98 mötte Täljes p98 i några träningsmatcher, men jag dömde bara 2 av 4 för sen var jag tvungen att åka till Tomtbergahallen och döma innebandy. Gjorde väl dock inte min bästa insats nu i efterhand, framförallt inte under första matchen, men under den andra så tycker jag att vi gjorde bättre ifrån oss jag och min kollega. Trist bara med folk som ska klaga hela tiden. Dels är det tradigt att lyssna på, men det är också tradigt att ge dem utvisning för en sådan sak. I vilket fall som helst så behövde jag inte stå ut med att lyssna på det så mycket. (:

Igårkväll kom han hit och sov över här tills idag :) Har inte träffat honom på hela helgen, vilket är mycket trist. Men jag har saknat honom och saknar honom nu också då han är i plugget. Usch för att lämna mig när jag vill ligga och mysa och kramas när jag vaknar. Fast fick iaf mysa ett tag ändå..

Well well, nu ser vi fram emot en ledig vecka då jag kan träffa vänner och passa på att fika med några av dem också :)


ilovepinkbunnies

Utmaning

1. Säg tre ställen på Internet du oftast besöker? 
QX (Qruiser.com), (tonymikael.blogg.se)blogg.se, facebook

2. Sjunger du hemma eller i duschen?
Även ute ibland. Eller mima kan vara kul också.

3. Kan du spela något instrument, vad?
Maraccas =/

4. Hur mycket tid lägger du ned på bloggande per dag ungefär?
Försöker blogga så ofta jag hinner, men ibland kan det dröja en vecka, så jag är inte så duktig på det här med att blogga kontinuerligt. =/ Shame on me..

5. Vilken "kändis" läser eller har du läst mest av som bloggar?
Jag läser Per Robins eftersom jag känner honom. Men det är bara ngn gång ibland.

6. Någon känd person du anser vara sympatisk och trevlig, en favorit? 
Jag är inte så mycket för kändisskap, men jag skulle nog inte tacka nej till att få lära känna Petra Mede eller Sissela Kyle. Kvinnliga komiker slår hårt i mig ;D

7. Alla samlar på något, vad samlar du på?
Vänner. Jag har ett litet album. Nej, men saker i allmänhet.. Skräp??

8. Du måste välja - är du en mes eller en tuffing?
I'm such a pussy...

9. Humor är roligt (?), nämn någon du gärna ser eller lyssnar på, TV, film?
Björn Gustafsson, Petra Mede, Sissela Kyle, Robin (från Robins) och Johan Glans.

10. Nämn ett intresse du har som är lite annorlunda eller udda?
Pojkar.. Det är vanligt i mina kretsar, men inte i heteronormens kretsar.
I övrigt så är väl domaryrket mitt intresse. Domaryrket i övrigt, men mest innebandy, fotboll och ishockey.


Alla <3-ans dag

Idag är det alla hjärtans dag och då är det meningen att man ska uppvakta de man håller av. Men det är så svårt när det är så många och dessutom om man dömer innebandy hela dagen också. Däremot så lyckades jag med att fixa det igår när jag köpte och gav en chokladask till honom och när jag köpte ett par kiss&bajs-strumpor till min lillasyster. Hon blev typ glad och ville absolut matcha sina vita och bruna strumpor med bajs på till sin rosa dress. Men men.. man behöver inte tänka på vad man går klädd i när man är 2,5 - snart 3 år gammal :)


Efter att jag givit honom chokladasken så gick jag runt på stan med honom och hans tjejkompis.. :)
Det var kul, och sen köpte han tre rosor till mig som var enormt långa, kan försöka ta en bild på dem sedan och lägga upp här .. Dessutom fick jag en ask med geléhjärtan...


HAN ÄR BARA FÖR UNDERBAR!!!


ilovepinkbunnies

Tagga ner lite!

Oj oj oj ... Vad tiden går fort när man har roligt, brukar man säga. Men sedan när blev en läxhög och två påsar under ögonen roliga?
Stressa lite här och stressa lite där... HERREGUD! Gör man någonsin något annat?

Well well.. Ska få andas ut ganska snart då det äntligen är sportlov. Däremot är jag nöjd att jag igår gjorde klart vår svenska uppgift. Den var jävligt dryg, men till slut så! :)


Känner att det sakta börjar gå uppåt och bli bättre men än är jag inte på toppen av berget..

Ser dessutom när jag spanar in min blogg att den är jävligt tradig med en massa svarta tecken bara.. Men jag ska se till att ändra utseendet så småningom, men har inte riktigt haft tid än så länge..


Nu står jag och väntar på "The Tvärbanan train" i Årstaberg och det gick bra att gå på och så.. Nu är jag på väg till honom för att ännu en natt få dela kroppsvärme..Ciao! <3 Big love

Tågresa..

Åh, ännu en lagomt onödig tågresa som bara tar upp ens fritid..
Visserligen ska jag träffa Jocke som jag inte träffat på lite mer än en vecka nu, men ändå. Det känns bara drygt att sitta på tåget mitt ute i fjärran skog med sin dator i knät.. Tur är i alla fall att jag har internet och det är även bra att jag idag har funnit lite motivation och har gjort klart en uppgift i Svenskan. Så ännu lite mer arbete ur världen.. Hur underbart är inte det då liksom??


Som säkert inte så många vet så ska jag få ett nytt abonnemang, nämligen Tele2 Fast Pris, och med det så innebär det att jag ska överföra mitt gamla nummer till det nya abonnemanget, men i samband med flytten så vill min mamma ta över mitt gamla abonnemang. För exakt en vecka sedan skrev jag avtalet med en säljare hos Tele2 där jag skulle få ett nytt abonnemang för 99 kr i öppningsavgift utan bindningstid m.m.. Dessutom skulle flyttarna av våra nummer kring abonnemangen vara gratis eftersom jag tecknade ett nytt abonnemang med dem, men idag när vi ringer till kundtjänst för att göra detta så vill de ha 200 kr per flytt (dvs 400 kr eftersom det skulle innebära 2 flyttar). De behövde prata med min mamma eftersom det skulle godkännas per telefon och spelas in, men hon fortsatte argumentera om att det faktiskt skulle vara gratis, vilket det stod i avtalet, och til slut gick de med på att de skulle bjuda på ena flytten, men det skulle ju vara helt kostnadsfritt så argumentationen tog lång tid och det slutade med att de inte kunde göra något eftersom min mamma och jag har olika personnummer och det kommer dröja till imorgon innan något kan ske för att då ska deras chefer få ta hand om ärendet.. Bra att de har koll på sina säljare..


Ciao .. Joacim väntar :D

Skola.

Skola skola skola..
Finns det inget annat man kan göra än att sitta i en rutten skola och se ut på de stackars människorna som fryser ihjäl.. Jag vill mycket hellre befinna mig i Åkeshov för närvarande..

Hade verkligen ingen lust att gå upp och åka ifrån honom... Well well.. livet är ju värdelöst, det vet vi ju redan sedan tidigare.. Eller det är lite mindre värdelöst sedan jag träffade grabben (:Nu är man i skolan även fastän jag önskar att jag hellre låg och sov med honom tätt intill :)


Sov gott..

News...

Idag har jag två nya grejer att berätta.. För det första har jag börjat träffa en totalt underbar människa och för det andra så undra jag hur I HELVETE CAROLINE AF UGGLAS KUNDE GÅ VIDARE ISTÄLLET FÖR MARIE SERNEHOLT I MELO-FUCKING-DIFESTIVALEN!?!?!?

Vilken jävla skam jag bär efter att hon gick vidare till andra chansen och att hon dessutom blivit vald som ett favoritbidrag av INTERNATIONELLA JURYN?! HEMSKA TANKE att se henne stå på scen i Moskva och representera Sverige med sin hemska "Snälla, Snälla, Snälla, Snälla, Snälla"-låt som redan har fått mig att be om ursäkt till mig själv för att jag sett det jävla hemska bidraget..


Well well för att återgå till det mer mysiga så har jag träffat denna underbart mysiga och goa person varje dag sedan onsdags och jag ångrar inte en enda sekund med honom.. :)

Hoppas jag får träffa honom snart igen! :)

Jag har vad jag behöver just nu! :D

ilovepinkbunnies

Underbar..

Underbara onsdag.. Eller något :)Din parfymdoft gör mig galen ... i dig!

Vinst!

Igår vann jag ett pris.. Men jag fick inte ta emot det :(
Men men, känns ju alltid kul att ha vunnit pris på QX Gaygala för keep-up-the-good-work med de andra volontärerna från Stockholm Pride :D

Grattis mig :) vill ni ta på mig nu ? Jag är megakändis..

RSS 2.0