2-5

Ja, det var resultatet efter matchen mellan Djurgårdens IF och HV71... Inte för att jag vill tala illa om mitt "yrke" men detta var en total jävla domarskandal.. Sjukt trist att en domare ska avgöra en hel match.. Visserligen att Djurgården låg under just vid tillfället, men de hade lätt tagit igen det om det inte vore för Rönnmark.. Fy fan! Vilken skam.. 

Nästa..

Linje 18 mot Farsta Strand i morse ca 06:40:

"Nästa Medborgarplatsen ... Södermanland"

Humm..

Nu var det ett bra tag sen jag sist skrev.. Ungefär en vecka om man ska vara lite mer exakt.. Klantigt och det har hänt mycket.. Kanske dags för en liten uppdatering från veckan som gått.. MEN först så måste jag bara berätta om när jag skulle till tåget vid Stockholm Södra. När jag var vid Mariatorget på vägen dit så möter jag en tjej som frågar var tågstationen ligger och jag svarar att jag är på väg åt det hållet och att hon kunde följa med.. Det som jag väntades skulle bli ganska ensamt fylldes upp med lite sällskap från en främmande, men ändå söt tjej.. Hon hade nyss flyttat dit och hade virrat bort sig och tackade flera gånger för hjälpen, men jag kände bara glädje att få hjälpa till.. Hoppas hon kom hem ordentligt utan missfoster på vägen som hinder.. hehe..

Måste säga att det var jättetrevligt att prata med flickan trots att jag inte kände henne.. Hon var så glad och verkade så sprallig så jag hade nästan lust att ge henne en kram, men då hade hon säkert trott att man var någon slags pedofil eller något ;D


Uppdatering från veckan kommer inom kort....


Njöhö..

Jaha, en till dag som gått åt skogen.. Skulle träffat exet Joakim idag, men han hade tydligen inte tid med mig den här gången heller .. :(
Väldigt tråkigt men man kan inte vika ner sig för sånt.. Jag menar, det kommer ju ändå fler dagar och tillfällen :D


Igår pratade jag äntligen med henne.. Har inte riktigt vetat hur jag ska säga det eller riktigt hur man ska närma mig henne, men nu har hon fått veta, även om hon inte verkade ta det så bra.. Men men..
Hoppas jag får chans att förklara för henne lite senare när man inte sitter och äter lunch och smaskar på sina hårdbrödsmackor och har en blåsa i gomen och gör grimaser för att det gör för jävla ont att tugga på mackan.. Att dessutom känna lukten från äcklig ädelostsås är ju ingen höjdare när man ska prata allvar med någon =/.


Well well.. Idag har jag haft det ganska bra ändå, med tanke på att Karin var tillbaka i plugget, men idag fick jag också veta att vi inte ska ha våran skyddsvaktutbildning v.8 som planerat utan att vi ska ha den senare under terminen, men vi ska ha VU2 då istället .. Det funkar ju det med ;D


På kvällen blev det lite Betapet och vi skulle spela alla 3, men Joacim ville inte vara med eftersom det gick på tid :P haha.. Han missade ju en del av det roliga iaf .. Men fick nöja mej med en omgång ikväll ;D.


Kram på er.

Youtube är drömpalatset..



Sent inlägg.. (Fredag)

I fredags hade vi ytterligare en rolig lektion i elkunskap då vi skulle fixa lite med långa plaströr (:

Det var rätt kul med tanke på att "båsen" vi jobbar med påminner mer och mer och strippbås..
Well well, här kommer lite bilder på vad man lyckas åstadkomma en fredagseftermiddag i plugget på en elkunskapslektion.

Ifall man skulle misslyckas som väktare  Kanske jobba extra i sommar? (: .. som håller måttet! (: .. för häcken ;)
Finns det något bättre än att leka apa?

Lärlingsperioden är startad ;)
Jag säger bara: Agurr!

Haha, måste garva lite


Så jävla kul!!

Lördag.

Mycket positiva saker som skett idag. :)
Djurgården vann mot modo med 5-3.. Jag dömde innebandy igen efter juluppehållet och jag har ätit god mat :D
Det mesta har väl gått bra, även om jag gjorde några få större misstag under matchen idag.. :$



Usch, jag var så trött idag efter att ha gått upp så tidigt och somnat sent.. =/



Vad har ni gjort??


Schtekare..

Hade elkunskap idag och det var rätt kul.. Skulle borra lite och då kan man se ut såhär ;D

.. the S-E-X-Y man!!
Är man sexig så är man?! ;D

.. the S-E-X-Y man!!
Inte varje dag man ser mig med borren i handen.. ROAWR eller ngt?!


Biokväll..

Yay, då när dagens sol har lagt sig är det nu dags för mig att bege mig in till stan för att med Claudia (Dennis lillasyster) gå på bio och äta middag!
Extremt kul ska det bli.. Mina förväntningar är alltid lika höga när jag ska träffa någon från Familjen Ede/Widmark!

Får se vad det blir för film.. Det lutar åt Wallander, men får se om det kanske finns någon annan som lockar oss mer eller om vi ska nöja oss med den ;D hehe..
Men men.. take care!! :D

Ny dag..

Idag vaknade jag och var jättetrött för att vi somnade så sent igår jag och Joacim..
Kom till skolan lite sent idag, men jag hade tur eftersom läraren var sjuk. Vi har tre olika lärare idag på fem lektioner vanligtvis, men vi ska eventuellt ha Peter (som är den enda läraren som är frisk) direkt efter lunch 12:10 istället för 13:40 så att vi kan få sluta direkt efter det.. Det kan man inte direkt klaga över om man säger så ;D
Skönt att få gå hem tidigt.. Finns liksom inte mycket som lockar en till skolan längre..


Förvisso Karin och Nathalie som är det bästa som finns just nu, men annars inget! :O
Sitter dock och lyssnar till "Tusen bitar" och det är himla trevligt..


ilovepinkbunnies

DIF - LHC 5-1

Igår jobbade jag på ännu en match som publikvärd för djurgården [yeur-gawrden].. Det är alltid kul att träffa er alla, men trist att se dig vara ledsen :( Kommer dock att sakna sig en hel del..
Skönt med en vinst trots allt mot ett topplag.. Linköping var bara lite lagomt klantiga när de drog på sig sina utvisningar en efter en, men det var en ganska hetsk match på grund av ett tidigare domslut som Rådbjer tagit som innebar ett matchstraff till en spelare i vartdera lag. Visserligen att Linköpingspelaren som tog av sig handskarna och slogs ska få ett matchstraff, men inte fan ska Ölvestad få det för att han slår tillbaka.. Han hade trots allt sina handskar kvar och det var Linköpingspelaren som började det hela.. Men men, djurgården tog hem matchen trots allt och gjorde fem (5) mål efter det medan Linköping gjorde så många som noll (0), men de ledde med 0-1 vid det laget och bortasupportrarna stod kaxiga och sjöng att hela Sverige skrattade åt djurgården men när djurgården gjorde två (2) mål på 18 sekunder så blev de snabbt tystare. När djurgården sedan sätter sin straff så blev det knäpptyst resten av perioden i princip..

Efteråt var det dags att åka till Joacim och skratta lite när man var inne på www.tjuvlyssnat.se och www.tjuvtittat.se på kvällen, men man fastnade där så var uppe till halv tre i princip..

Hemresa..

Då var det nästan slut på lovet och då även resan.. Får se hur bra det går med resan hem, men 4½ timme måste man väl klara (:


Får se om jag kanske får resesällskap också.. Det vore både mysigare och roligare :)




Bye Sundsvall eller vad säger man? (:

Sundsvall då!

Jaha, så nu var man i Sundsvall eller i Bergsåker i närheten av Sundsvall rättare sagt (: Gud vad kul det känns att utforska Sverige.. Det enda som saknas nu är att besöka utlandet ibland också..

Riktigt kallt är det också, men ikväll blir det en mysig hemmakväll efter att man gått på Tacobuffé..
Har dessutom hunnit gå ut i den kalla vinterkylan för att besöka Coop Nära och inhandla lite småsaker till lunch och till frukosten imorgon och lite snacks till kvällen (: Coca-Cola och Jordnötsringar går oftast hem hos mig ;D

Nej, nu är det dags att lämna en liten stund för att diska lite, YAY! :D




Sköt om er!

2 veckor..

Då har det gått två veckor sedan man kom till den lillstora staden Örnsköldsvik för att hälsa på sin pappa och familjen här.. Tiden har gått otroligt fort, men nu är det dags för att åka vidare till Sundsvall för att först träffa Tobias och sedan träffa Stefan.. (:

De senaste dagarna har spenderats med Viktor, en riktigt go och trevlig kille från Ö-vik som dessutom har anknytning till familjen utan att jag visste det.. Han hade till och med varit på bio med min familj i somras, låter lite skumt men så är det faktiskt.. Så som sagt.. Örnsköldsvik är en liten storstad med många invånare men på något vänster så är det ingen som verkar kunna undgå min familj.. =/.

Imorgon bitti bär det av med BIL till Sundsvall med några bekanta som vi firade nyår hos för de ska till IKEA och köpa kök (: Det blir lite bekvämare och billigare än att åka buss.. Yippie!


Har även träffat Jens när jag varit här uppe, en liten parvel som tog med mig ut på stadsvandring och fikade lite och så.. Väldigt trevligt det med. Kul att kunna umgås med lite vänner också när man är här uppe och inte isolera sig helt med familjen även om det är familjen man egentligen från grund och botten är här för att hälsa på..


Kram på er allihopa, idag känner jag mig kärleksfull! <3

GOTT NYTT ÅR!!

Då var det dags att påbörja ett nytt år.. 2009 är här och med det en rad olika möjligheter..
"Vad händer då för speciellt under året?"
- Jo, det mest intressanta är nog att man tar studenten i Juni.. Förutom det vet jag inte riktigt vad man ska belysa riktigt..
Har iaf börjat min första timme i Norrlands skogar och sett på lite fyrverkerier.. Var en väldigt trevlig kväll med mycket god mat och massa annat att fira in det nya året med..

Jaha, så nu sitter man och funderar över året som gått och vad som gått fel och vad som bör förbättras och även vad som bör förändras fram till det nya året eller under det nya året kanske är bättre att säga.. Vill däremot önska er alla en god fortsättning på hela festligheten och önska alla mina vänner och alla jag känner - likväl som de jag inte känner - ett gott nytt år och god fortsättning på det nya året!

Nej, nu är det dags att krypa till kojs så att man slipper vara trött imorgon bitti.. Visserligen kommer jag nog vara lite trött ändå, men dumt att vara alldeles för trött.. Dumt att sova bort dagarna - de är ju så korta ändå!



GOTT NYTT ÅR!!!



RSS 2.0