Första dagen på jobbet.

Första dagen på jobbet på Arlanda och det var dags för lära. FAN VAD KUL! :D JAG LÄNGTAR TILLS IMORGON DÅ DET ÄR DAGS IGEN! :D


YAY! :D

YEES!

Åh! VAD UNDERBART! :D


JAG ÄLSKAR LIVET IBLAND! Det är så jävla skönt nu!

Arlanda!

YEAH! ARLANDA HERE I COME! :D

Arbetsförmedlingen.. ?

Står här på arbetsförmedlingen just nu och har tråkigt.. Men men, morsan tvingar hit mig även fastän jag fick besked idag om att jag har fått jobbet på Arlanda! FAN, vad det ska bli kul att jobba där! (: Har sett fram emot det här i 3 år nu och äntligen kommer jag få jobba som skyddsvakt på Arlanda i Sommar :)
Livet går bra nu! (:Studenten är avklarad och jobbet är på G, vad mer kan man önska sig? :)


För jag har tagit studenten!...

YES!, Efter 12 års möda i skolan och framförallt 3 års möda i gymnasiet så fick jag till slut ta studenten igår :D ÄNTLIGEN!

Fick ett diplom & stipendium "Kamrat Arbetsmiljö 2009" av Svenska Transportarbetarförbundet för att jag har Förtroende för såväl kamrater som lärare, för att jag har Intresse för arbetsmiljö och samhällsfrågor och för att jag bidrar till en God stämning på Säkerhetsgymnasiet. :D Är man stolt så är man!

Fick dessutom besök av många kära vänner och släktingar och jag fick även mysiga gåvor från personer i min omgivning :) . Flaket är ju något man inte glömmer i första hand. Studenten är ngt jag inte kommer att glömma i första hand ;D hehe.FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Siaröfortet (Kyrkogårdsön), samt student snart!

Asså ärligt talat.. Jag vet inte hur jag ska må just nu.. Jag är skitglad över de betyg jag kommer att kunna avläsa på fredag när jag tar studenten ... Jag är verkligen HELNÖJD!!!! Dock är jag inte lika nöjd över Riskhanteringsakademiens arbete.. DE ÄR JU SÅ SEGA!!!


Har varit bortrest en natt på Kyrkogårdsön med några från 3orna på skolan.. Har varit riktigt underbart och vädret har väl varit sisådär, men synd att klaga med tanke på sällskapet! :D hehe.
Är lite trött idag så jag orkar inte åka in till stan och möta en kompis som han hade bett mig göra.. Dessutom måste jag förbereda mer inför studenten på fredag :O

DET ÄR JU SJUKT VAD TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR KUL!

RSS 2.0