Mycket nu..

En helg med mycket saker att göra. Att vara übertrött och sova lite mellan lördagen och söndagen var ju ingen hit.. Har hunnit med rätt mycket denna helgen :)
Bland annat har jag varit på nya Club Xplore efter att ha blivit ditbjuden av Per-Robin :) Riktigt bussig kille det där :)

Mihi


Yippie.. Förutom det så gjorde jag högskoleprovet, vilket gick allt annat än bra :D aja, var mest för att prova på ;D hehe.

Idag har jag dömt innebandy och sen har jag tagit det lugnt och vilat upp mig.. men är fortfarande seg som helvete!!

Sov gott partypeople och tack alla som gjorde min lördag!! :)

"Jag kan inte jobba idag för jag känner mig lite homo!"

Tycker det är roligt att det har funnits en möjlighet att sjukskriva sig från arbetet för att man var homosexuell.. Undrar hur många som använde det där bara för pengarnas skull .. Lagen fanns mellan 1971 - 1979. 1979 var året då en ockupation ledd av RFSL ockuperade socialstyrelsen för att protestera mot att homosexualitet skulle vara en mental sjukdom. Just samma vecka i Augusti så uppmanade RFSLs anställda att folket skulle ringa till försäkringskassan för att sjukanmäla sig och uppge kod 302,00 vilket betydde att man var sjukskriven på grund av att man var homosexuell..

Här nedan följer en länk från artikeln.

http://www.sr.se/laddahem/podradio/SR_p3_dokumentar_090322080053.mp3


Panik, ångest och skuldkänslor!

Fy helvete för skolan alltså!

Alldeles för mycket att plugga .. Dessutom har jag nu fått veta att jag har ett muntligt anförande i Svenska B antingen på Torsdag eller Tisdag nästa vecka. Jag har knappt någon tid över till det eftersom jag har andra skolsaker som måste bli klara till nästa fredag.. Bland annat projektarbetet och vårat projektarbete i Naturkunskap och Elkunskap. Det jobbigaste är att jag inte har tid med det !!!!!!


Gbg

Jaha, då har man gjort ett besök i Gbg på Riskhanteringsakademien som är en del av Mölndalsakademierna i Mölnlycke :)

Det var riktigt kul faktiskt och jag uppskattar verkligen att man har fått denna möjlighet till att besöka skolan ..
Tack Niclas och "Kicki" som gjort denna resa möjlig och tack för att jag fick följa med :D

Usual wednesday..

Nu var det ett tag sedan jag skrev trots att jag i senaste inlägget lovade att jag skulle bli bättre på detta.. Provade dock att straffa mig såsom Christine föreslog, men jag vet inte om jag gjorde rätt för det kändes inte riktigt som ett straff.. Men jag valde väl någon juice som var för god kanske ;) hehe.

Aja, under den senaste veckan som gått så har jag haft mycket för mig så jag har inte riktigt haft tid med bloggen.. I förrgår kväll var jag och såg En shopaholics bekännelser med Johan :) Det var riktigt spännande och kul :) Filmen var jättebra så jag rekommenderar den verkligen :)


Både igår och idag så har jag träffat Markus.. Aw, gulleplutten är så söt så man mår dåligt av att skiljas åt..
Så behagligt att vakna upp i hans närhet...

Fy mig!

Aj då!
Dags igen. Skolan startade igår igen och jag har totalt haft fullt upp så jag har inte haft tid att skriva i bloggen. Det känns inte överdrivet bra att inte skriva här och uppdatera. Jag tror det är dags att läxa upp mig själv med lite bestraffning eller ngt.. Någon som har något bra förslag på hur man kan straffa sig själv för att man inte gör det man ska?


Kram

RSS 2.0