Födelsedag..

Jaha, då fyllde man 19 igår då (26 maj). Riktigt värdelös ålder överlag, men det är ju alla åldrar nuförtiden.. Jag menar jag tjänar inget på att fylla år :P hehe.
Med tanke på vad min födelsedag dock gav mig så har jag inte känt mig så glad tidigare.

Godkänd som skyddsvakt på födelsedagen, vilken present.. för att inte tala om hur lycklig jag blev när jag fick en tid att gå på anställningsintervju på Arlanda som skyddsvakt på Torsdag.. helt underbart! precis vad jag vill! (:

Förutom de rena jobbpresenterna så fick jag även några filmer och choklad av mor min, samt teckningar från min lillasyster och ett handsytt bomullshjärta av min bonussyster.. De är så sjukt underbara de där två, framförallt min lillasyster som snart fyller 3. Mindre än en månad kvar tills dess!

BEAUTIFUL! <3


- Gosh! I just love that smile of yours.

Oj oj oj.

Vilken kväll.. Massa kul! Tack Johanna, Hanna, Linn, Matilda, Jonathan och (Joacim) för att ni ville följa med och tack alla från skolan och deras vänner för att ni gjorde kvällen till vad den blev..

Jag hade extremt kul och kommer inte att glömma denna kväll i första hand.

Tack kära Christian för att jag fick sova över hos er och för skjutsen till arbetsintervjun i morse.....och angående arbetsintervjun så gick den bra.. blev uppringd en halvtimma senare om att de vill ha mig på en andra intervju på fredag. Hoppas verkligen att jag får detta sommarjobb. Vore så himla skönt! :)

Studentskiva idag

Idag är det dags för studentskiva, får se vad det blir för utstyrsel, men det blir väl något lagom läckert ;) hehe..
Ska bli kul att ha med mig Hanna, Linn, Matilda, Joacim, Ojhanna, Christian och Johan.


Fan.. Studenten nalkas och jag är fortfarande inte klar med allt skolarbete !! PINSAMT!! :'(

Yay!

Är livet underbart nu för stunden eller?

Visserligen var inte min söndag min turdag, med tanke på att två av mina saker gått sönder idag, men men, får ju kanske se allt från den ljusa sidan eftersom jag haft en underbar vecka.. Dock har jag en del kvar i skolan som jag måste hinna klart med och det börjar bli bråttom!
Dock får jag se fram emot imorgon då jag ska ha utbildning i Expander batong (: Dessutom är det derby efteråt som jag ska jobba på.. Vad gör man inte för sin älsklingsförening? Dock tycker jag det är lite tråkigt när folk förstör för den annars vackra förening. Det är synd, för det enda ni gör är att smutskasta denna bedårande, ljuvliga och underbara blårandiga förening.


Låt Djurgården ta hem en vinst imorgon! Det blir så dystert annars.


Ciao fellas! ;)

Usch..

Just för den stunden och i de 15 minuter som återstod så önskade jag att jag var exakt var som helst förutom där.ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Vilken jävla inkompetent skit jag framstod som!


Jahaja.

Då var det läggdags snart då. Nästan en vecka har gått sedan jag kom hem från Örnsköldsvik.. Synd att Örnsköldsvik inte har bättre kommunikationer så att man kan förflytta sig lättare, annars hade det nog varit ett alternativ att flytta dit.. =/.
Men men.. nu är jag ju i Stockholm igen och här får man ju göra allt vad som krävs för att överleva.. snart är det studentdags som tur är :)
Ska bli riktigt skönt.. Först en studentskiva den 22a maj, sen utspring den 5e juni kl 14 .. :)


Livet på väg att bli bra igen?


Humm.

Tror det är dags att sluta kämpa vidare..
Orkar snart inte med all denna problematik..Men men.. Livet går ju vidare, det är ju så.. Eller? Jag vill att er som jag umgåtts med i mitt liv ska veta att ni kommer alltid att vara en del av mig, oavsett om ni är med mig genom hela livet eller bara en vecka.. Det handlar mycket om att ge och ta från sina vänner.. Jag kräver inte mycket och jag försöker göra folk till lags, men jag tror det är onödigt att ens försöka.. Vem fan bryr sig om jag tänker lite extra på en av mina vänner, inte gör omgivningen det och inte ens personen jag tänker på bryr sig.. Det känns som att det inte gör någon skillnad om jag bryr mig eller ej, kanske ska sluta med det =/.


Jaja, för att vara lite mindre deppig så kan jag ju kanske nämna att jag var och kollade på fotboll igår och såg Själevads IK - Sörböle FF (: Hade inte mycket för mig så tänkte att jag lika gärna kunde åka och kolla på lite fotboll där jag även kände till den ena linjedomaren lite smått (: so cute :)

Aj

Bet av en tand idag.. fast det var en del av min lagning :)


Well well, bara att försöka se till att besöka tandläkaren när man är hemma i Sthlm igen under sin praktik :)

Kram (:

RSS 2.0