Lol ?!

Fick en kul film idag! HAHA! SJUKT VAD MAN KAN HITTA PÅ! BEROENDEFRAMKALLANDE LÅT ;D!

Originalet hittar ni här: http://www.weebls-stuff.com/toons/Narwhals/

Ny layout.

Kanske blir det något av denna blogg trots allt?

Vi börjar med att möblera om lite, sen ska färgerna ändras och förhoppningsvis ska vi se om vi kan fixa några bakgrundsfärgsändringar :P

Tid för förändring..

Ne, nu är det dags.. Inga fler spontangrejer.. Det failar bara och man träffar mestadels konstiga människor ändå.. Tror det är dags att öka på seriositeten i sitt sätt att vara, och bli som många andra tråkiga människor..

Är jävligt trött på människor som bara tänker på sig själva och inte ens kan tänka sig att höra av sig om det blir ändringar i schemat eller ngt.. Eller ens svara på sms.. Kan förstå att man missar någon gång eller så eller kanske missar ett samtal.. Men ringer man inte upp eller?!


Nej fan! Säger som Timbuktu : "The botten is nådd!"Här kommer dagens komediklipp:Här kommer dagens låt:


YES!

Kan man glädjas åt något nu eller?
Anställningsintervju på Tisdag efter att ha varit på Kännsö med Riskhanteringsakademien :)

Så får vi se vad det blir av det hela sen, men hoppas att det blir som jag vill! :)

In your face!!!

Ungefär så slog det till helt plötsligt..


Kanske inte alls var menat så, men ungefär så plötsligt slogs det upp framför en att man var borträknad..

Då blir det väl en god nattssömn nu då.. eller??

Liseberg.

Idag har jag då varit på Liseberg som ni kanske förstår.. Fick med mig Jimmy dit och vi åkte en hel del som var kul.. Det var inte så långa köer som det brukar vara.. Inga 45-minutare här inte :P hehe ;D.
Rätt så lugnt med folk.. Testade även ngn ny attraktion som fanns, men roligare har man väl varit med om.. Men åkte iaf de traditionella vattenattraktionerna i det soliga vädret :P

Riktigt blöt blev jag i Flum-ride iaf, men Kållerado märktes knappt att man åkt :P hehe.Aja, nu ska jag fylla i ngn enkät jag fick när vi skulle gå därifrån.. Fick två entrébiljetter som aktiveras så fort jag svarat på undersökningen :)

Får se det positiva i det hela..

Det blev inget besök från Fredrik i helgen, men får väl se om det blir någon annan gång.. Något annat som jag märkte dock är nog att jag inte behöver vara orolig för att springa på krogen för ofta.. De verkar så nojiga med åldersgränsen här i Götet iaf.. Lite löjligt kan man väl tycka eftersom jag inte dricker ngt för jag antar att det är pga den dåliga hanteringen av alkohol bland de yngre som gör att de inte vill ha dem där, så jag får väl straffas för att andra inte beter sig eller ngt.. Eller så får man se det som så att jag faktiskt fick hälsa på lite folk och utforska stan ett tag :P
Inte varje dag man är inne i stan efter midnatt.. Och mer sällan lär det bli med tanke på hur trist utelivet är :)Well well, nu ska jag sova istället.. Jag har lite bättre saker för mig än att gräma mig över att inte ha fått komma in på krogen :)

Sov gott  -  för det ska jag göra ! :)

Bloglovin..... WTF?!

Följ min blogg med bloglovin

Gud vad underbart det är med läsare.

Livet fortsätter i all hast.
Imorgon är det omprov på regeltestet i innebandy och nu ska jag fanimej ha alla rätt! Garanterat.. Kommer vilja strypa mig själv långsamt om jag inte har det, men som vanligt kommer det säkert att bli något slarvfel.. JUST MY LUCK! :/.

Aja, gjorde ett "prov" med cirka 115 regelfrågor och hade väl en cirka 108 rätt (: Men det är mycket att hålla reda på ska ni veta, men vid närmare eftertanke behöver det inte vara så svårt som man tror, men men... Jag ska klara det imorgon .. Helt klart! :)

Veckan är hektisk.. Ska göra provet imorgon kväll.. På torsdag ska jag ha gjort klart uppgifterna i Företagsekonomi och på kvällen ska jag döma en träningsmatch (Herrar) i Kristinedal. Jag har inte riktigt lärt mig hitta i stan än så jag har fått skriva ut en karta xD..
 På Fredag och Lördag dömer jag innebandy i Björnslaget och efter det kommer troligtvis Fredrik till Gbg och då får jag väl se om det blir ngt Gretas för vår del :/ eller något i det stuket.. Får se vad man orkar.. Risken finns att han får träffa en tråkig Tony.. haha..


BTW pratade jag med Securitas i GBG idag igen och det verkar som att det kanske finns möjlighet för mig att få en tjänst som behovsanställd trots att jag inte har körkort - vilket tydligen är ett krav här på ngt konstigt vänster, även fastän man omöjligt kan behöva det i varje tjänst..

Aja sov gott..


ilovepinkbunnies


:/

Har livet någonsin känts så värdelöst som denna helg?Killen som inte lyckas med något bra?
- Här har ni mig

Böteborg?!

Jahaja..
Evigheter sedan som jag uppdaterade senast.. Lite tragiskt på något sätt, men vad fan ska man göra.. Dels har jag inte haft någon ork att skriva, men samtidigt har jag knappt haft tid att leva. Har sommarjobbat på Arlanda som Skyddsvakt respektive Flygplatskontrollant, vilket har varit oerhört lärorikt och kul.. Visserligen kunde folk inte riktigt förstå mig när jag reste 2 timmar enkel resa för att komma till jobbet, men man kanske kan förklara det som att om man gillar det man gör så får det ta den tid det tar?

Dessutom har en pridevecka passerat då jag jobbat som gruppledare och hoppat bungyjump med min närmaste kollega Mathias. Vilken jävla känsla det var och vad jag skakade innan vi hoppade. Jag stod vänd åt fel håll så jag skulle försöka vända mig om i den där lilla korgen samtidigt som jag och Mathias som också är bredaxlad skulle stå bredvid varandra.. hahaha .. Lite svårt det där..
Men men, vara med på storbildsskärmen fick vi vara - det såg Mille till.
Tack så mycket Roscoe som gett mig möjligheten att få träffa och lära känna alla dessa underbara människor. Saknar er jättemycket.. Ni var min familj under en hel vecka..


Well well, nu har jag faktiskt flyttat till Gbg för att börja på något eget.. Känns lite lagom läskigt på något sätt.. Mycket att tänka på och svårt att inte känna sig ensam :/.

Min lillasyster har sagt till alla på sitt dagis att hennes storebror Tony har flyttat till Böteborg.. Saknar henne något otroligt.. Hade helst velat ha henne för mig själv, men jag och barnpassning går inte riktigt ihop..


Sköt om er.

Kram / T

RSS 2.0