Happ..

.. då har ännu en slappardag gått åt (:
Har däremot inte bara slappat idag utan har faktiskt varit ute och lekt i snön med min lillebror :) Det var riktigt kul och lagom med snö och lagom kallt. Dessutom har jag hjälpt honom lite grann med en läxa som han hade och dessutom byggt ihop ett rymdskepp av lego tillhörande Star Wars samlingen.. Det blev bra och han lekte för fulla muggar när det väl var klart eftersom han hade gubbar och skepp tidigare (:

Lillebror Edvin :)
Lillebrorsan Edvin är på väg upp för backen igen för att åka mer...

Lillebror Edvin
Det är alltid kul att åka snowracer..



Kvällen har varit ganska slapp.. Suttit vid min dator och pratat med Stefan i telefon samt spelat Betapet med en kompis :) Det var roligt första omgången eftersom jag typ vann, men andra gången fick jag typ inga vokaler så jag kunde bara fixa ord till mig som gav mig 2 eller 4 poäng vilket var värdelöst.. Så han vann andra omgången med typ 300 poäng mer än mig.. :)


Men nu är det snart dags för sängen känner jag, så ha det bra och god fortsättning! Nyår snart! :D

Annandag jul

Idag är det annandag jul och det har hänt mycket.. Igår var familjen Cederholm och Östensson på bio och såg "Vi hade i alla fall tur med vädret.. igen!" vilket var en okej familjefilm, men inte alls den roligaste filmen jag sett. Däremot hade den några roligare scener än andra och så är det väl med de flesta komedier.. Vissa komedier är roliga hela tiden och vissa är inte roliga under mer än 1 minut under hela filmen.

Idag har jag varit på stan med min kompis Jens! :D
Jag shoppade nästan som en galning.. Någonting från varje butik i princip kändes det som. Slutsumman för denna dagen blev ca 1150:-, men då var nästan 700:- av dessa gåvor till familjen..
De uppskattade iaf dem och det tycker jag var kul.. Dock kände jag idag att det inte var ett måste att köpa dessa gåvor till dem, men i och med att jag såg dem i butiken och insåg på en gång att det var något som skulle passa familjen så ville jag köpa det till dem.. Och det kändes bra när man inte kände att man var tvungen. Jag ser det inte som julklappar utan som gåvor i och med att jag betraktar julen som överstökad nu.. Nu blickar vi framåt mot nyår och 2009..

Ikväll är det dags för körslaget på TV4 klockan 20:00.. Tror att det kan bli ganska kul så jag ska definitivt titta på det.. Däremot så vet jag inte om jag kommer lycka följa det varje vecka och så, men förhoppningsvis så kan jag titta på det iaf den här veckan och nästa vecka och det blir nog tillräckligt.. Trailern inför Körslaget har iaf varit riktigt fängslande har jag känt och har varit väldigt snyggt gjord så mina förväntningar är höga..

Ha en trevlig fredag och annandag jul..
Hoppas att ni har haft ett trevligt julfirande och allt och att ni är lika glada som jag är för att ett nytt år är på ingång..
På tal om det.. Har ni några nyårslöften som ni vill dela med er av?

Juldagen

Jaha, då var julfirandet äntligen över på något sätt. Vilken julstämning det var. Riktigt mysigt. Dock kunde man gärna ha skippat julklapparna för min del. Det var egentligen det jag ville komma fram till i det förra inlägget.

Idag är det tänkt att man ska gå på bio med familjen och se "Vi hade i alla fall tur med vädret.. Igen". Visserligen har den inte fått särskilt positiv kritik, men i sådana här familjetillfällen så får man ge det ett försök.. Den förra filmen hade tydligen varit ganska rolig så det kanske även denna är..



Jag fick tokmycket sms från folket igår och jag vill tacka så hemskt mycket och hoppas att ni också fick en trevlig jul..
Finns fortfarande en liten del av mig som tänker mycket på dig.. Du charmerar mig så att jag blir helt till mig av glädje.. Du förgyller min dag hela tiden även om du inte tror det och även om jag inte säger till det i klartext, men jag tror att du i detta nu bör ha fattat att jag uppskattar det Du gör.. Du är unik och jag är ytterst tacksam..
Tack så himla mycket för att Du finns!

Julafton snart..

Snart nalkas julafton med glögg och pepparkakor och massor av paket...

Men vafan är julafton bra för egentligen? Jag tänker bara på de stackars människorna som sitter ensamma hemma och ska "fira" jul.. Vad blir det för en jävla högtid? Visst att man inte behöver äta julmat och allt det där, men när man ser de flesta andra familjer sitta i sina hem och njuta av värmen och gemenskapen.. Varför får inte de stackars ensamma människorna dela denna höjdpunkt?
Inte nog med att man ska inhandla massa julmat för att man ska göra allt så högtidligt och mäktigt som möjligt... Man ska ju även köpa julklappar till de 4 barnen, 10 barnbarnen med 2 barnbarnsbarn. Herregud vilken panik.. På tal om dessa jävla paket.. Jag får bara skuldkänslor för att jag inte köper till alla.. inte för att jag inte har pengar?! Men vem i HELVETE orkar engagera sig? Man mår ju bara dåligt av det. Skönt ändå att slippa se alla stressade människor i Stockholm, men man känner sig ändå stressad på grund av det dåliga samvetet man har för att man inte ger julklappar till höger och vänster, men jag känner bara att jag inte orkar..! Jag önskar mig inte ens någonting av folket.. Visst kan jag ta emot en julklapp och bli jätteglad för det, för jag är ju inte otacksam, men jag vill inte känna mig skuldsatt att behöva köpa något i gengäld och jag hoppas att personerna som köpt saker till mig inte ska behöver känna att de är tvingade att köpa saker till mig utan att det är ngt de själva valt, för visserligen är det kul att ge bort saker, men det gör jag hellre på deras födelsedagar då det faktiskt är en riktig högtid.. Varför är julhelgen så mycket mer viktig än någons födelsedag? Jag har inte riktigt förstått poängen.. Vi lägger mer krut och pengar på Jesus födelsedag än vännernas och släktens födelsedagar, men Jesus föddes för fan för 2008 år sedan!!!!!!!



ilovepinkbunnies

Redan?!?

Fan vad trög jag är...
Vad blåst jag är!
Här tror man att man är värd någonting i människans ögon, men synd att man är så jävla blåögd!

Hoppas att jag inte får med dig att göra hädanefter.. Vill ärligt talat inte ha ditt sällskap. Ett tag saknade jag det och trodde att det betydde något, både för dig och mig.. Men att det skulle ta sån här jävla lång tid för mig att inse att det inte spelar någon roll för dig?? Fy helvete..

Nej!
Tack och hej!
Från mig!
Till dig!


Vet inte om det finns något som riktigt kan beskriva dig, men... idiot blir nog ett bra praktexempel.. Hoppas det går bra för dig i ditt liv.. En dag kanske du inser att man inte kan behandla sina "vänner" hur som helst!

Ö-vik..

Jahaja..

Då var man äntligen framme ute på landsbygden och får se den fina vita snön till skillnad från Storstadens trista gråbruna.. Bussresan var som den var, trevlig och tog någorlunda kort tid jämfört med hur lång tid bussresan brukar ta, men det vore ju skönare att flyga.. :)


Vad händer runt jul då? 

Här blir det en mysig jul med familjen som består av min pappa, min lillebror och pappas sambo (a.k.a lillebrorsans mamma).. Eventuellt kommer brorsans moster också, så det blir en lugn och fridfull jul troligtvis, men egentligen så är jag inte mycket för att fira jul.. Jag menar det är mer en barnens högtid.. Jag har ju pengar att köpa min egna grejer för, även om det är tanken som räknas.. Är ju självklart tacksam för det jag för men det är inget jag kräver.. Dessutom så är jag glad för att människorna i min omgivning bara existerar.. Det värderar jag högre än alla materiella saker.. Palla vara så materialistisk.. 

Men men.. det är min värdering av det hela.. Hoppas ni alla får en trevlig julhelg ifall jag inte skriver något..

Kram och God jul på er alla!!!
framförallt dig!


ilovepinkbunnies

Uppdatering..

Ja, som de flesta av er märker så är jag rätt kass på att uppdatera min blogg, men de senaste dagarna har jag inte haft tillgång till dator av flera olika anledningar..

Igår träffade jag Emma på hennes "avskedsfest" och även några till från mitt gamla jobb, men inte många, men det känns så tråkigt att Emma hjärtat ska lämna oss i Sthlm även om det bara är för en termins plugg typ..

Senare träffade jag även på Robin.. En förövrigt trevlig och rolig kille som jag skapat en förening med nu.. Vi är coola tack vare den föreningen... Alltid kul att ha något gemensamt med någon..

| ^_^ |

Idag åker jag till Örnsköldsvik för att fira jul och nyår samt för att varva ner efter en hektisk termin och bara känna att man kan slappna av och ta dagen som den kommer. Kanske sova ut på morgonen och slippa stressa till någon jävla buss eller något tåg som ändå är eller blir försenat.

För övrigt så ska jag sitta på en buss i 6 timmar och 40 minuter imorgon när jag åker till min pappa men det ska bli en trevlig resa förhoppningsvis. Ska försöka hitta ngt att göra. Läsa bok kanske.. Tänka på honom??

Nej, nu måste jag lämna datorn ett tag.. Det är dags att packa klart väskan.. Jag har knappt börjat, haha!      d| ^_^ |b


ilovepinkbunnies

Allt flyter..

Sådär då.. Då har man varit på biokväll med Malin.. Såg på "Allt flyter" och den var faktiskt ganska bra.. Rätt rolig och verklighetstrogen vad gällande familjesituationer.. Tycker den var värd att se även om jag kanske inte rekommenderar att man ska se den på bio med tanke på summan man betalar, men den går lika bra att se hemma på platt-TVn som på bioduken..


Nej nu blir det till att gå till bingen eller att varva ner lite.. Har tänt några vaniljdoftande värmeljus och hoppas på det bästa ;D.



ilovepinkbunnies

Time to go..

Måste bara tillägga att jag är väldigt tacksam för julkortet du skickade Tobias <3

Biokväll..

Ikväll är det då dags för bio .. Yay, eller ngt sånt..

Ska se en förhandsvisning på "Allt flyter".. Hoppas den är bra! ^_^
Jag och Malin ska dit och titta så hon ska köra bil eftersom hon fick körkort igår. (:


Idag har jag fått min andra julklapp för i år. Den första fick jag för drygt en vecka sen av min mamma i form av ett trådlöst modem så att jag kan surfa på tåget, men idag fick jag en julklapp från Karin (a.k.a. Kakan).. Det var en dosa för mina tabletter så att jag inte ska glömma ta dem :) Vad skulle man göra utan hennes underbara närhet? Det är människor som hon som får en att vilja fortsätta leva och fortsätta kämpa! Tack för att du finns kära vän.


Imorgon är det dessutom julavslutning och det ska bli hur skönt som helst.. Längtar till SÖNDAG!!


Yippie-kay-yey MTF!




Sista skolveckan innan jullovet



YA! ÄNTLIGEN!



Snart är det äntligen dags för lov och hela min ledighet ska få sådan uppmärksamhet att jag bara vill känna mig utvilad när jag kommer tillbaka till Stockholm.. Ska bli så skönt att spendera jullovet i det fria Örnsköldsvik.. Utanför staden och utanför all stress. Bara känna att man är ledig och bara njuuuuuuuuta.. Finns det något bättre? Ja, jag har ju då missat hela poängen med resan.. Det är att få träffa min bedårande familj i norrland.. Saknar er hela tiden, även om jag då och då är dålig på att höra av mig, men hur ska man hinna med det när man knappt är hemma och hälsar på sin familj här?
Nej! Man tackar för att få lite sovmorgnar och lite snö på sin ledighet samtidigt som man får träffa sin käraste lillebror och sin käraste pappa och sin käraste styvmor.

Tack för att jag fått äran att bli en Cederholmare och en del av eran släkt.

Värt att nämna när jag ändå fört Cederholm på tal är väl att jag på måndagseftermiddagen hälsade på min 92-årige farmor och tog en kopp te och fikade lite. Det finns ingen så underbar som henne. Jag vill nog påstå att hon och min farfar som gick bort för snart två år sedan är de bästa farföräldrarna man kan tänka sig.. Saknar dig Farfar och tänker alltid på dig Farmor! <3




ilovepinkbunnies

Läsare..

Åsså kommer man och tänka på hur många läsare man faktiskt har på denna blogg :) Riktigt många! Kul att se att det är så många som läser den och vill ta del av mina vardagstankar och åsikter :) Lite trist att kommentarerna uteblir dock.. Bättring tack!! Speciellt Du som läser detta måste bättra dig!!



Men nu när klockan bara är 01:49:56 så är det dags för middagen :D
Spaghetti m. Ost- och skinksås från onsdagen står på menyn! JÄTTEGOTT!!

Hjälp!!

... Fall inte Tony.. Fall INTE!!!!!!!!!!

Tony goes nymoderniteter..

.. eller?!?

För mig är det nytt, men för andra är det nog mindre nytt.. Jag tycker för övrigt att det är ganska praktiskt med internet i mobil (bärbar) form så att man kan sitta och surfa på nätet även när man inte är hemma.. Natten spenderades hos min vän Joacim.. Han är en av världens bästa - definitivt!! Stort tack för att du finns..

Igår fick jag veta något hemskt.. Något mycket lågt av folk som vill kalla sig vänner.. Hur vågar ni ens? Falskt!

Jag finns alltid där för Dig och jag kommer följa med Dig genom det här!! <3. Det är Du och jag mot världen!

Well..

Då var det ungefär en vecka kvar på skolan innan det sista jullovet!
Om det ändå vore oftare! :) Lov är skönt. Mitt lov ska bli det bästa. Jag ska göra det till det bästa :)

Finns vissa saker som värderas högre än andra.. Bland annat vännerna, men också familjen och fridfullhet.. Dock kan det vara skönt med lugn och ro, men det behöver inte innebära att man vill vara ensam.. Man kan ju bara ta det lugnt och ligga och hålla om varandra eller sitta och hålla om varandra eller titta på TV tillsammans.


I LOVE LIFE! <3

The Studio



Mycket spännande eftermiddag med Hannah, Emil och Ojhanna på The Studio.

Har varit extremt roligt och har blivit extremt bra bilder. Mycket nöjd må jag säga :) Lite dyrt kanske, men inte alls så farligt som man hört det ryktas.. Visserligen kostade 21 bilder 2200:-, men å andra sidan.. Hur ofta gör man något sånt här?

Tack för en oerhört trevlig eftermiddag med er mina vänner. Ni förgyllde min tillvaro enormt!!

Älskar er. <3

Vad säger man?

Jahaja, äntligen är det December och vintern har satt igång, men om jag inte tar fel så är det också under denna period som många går in i en depression. Precis vad som har drabbat mig för tillfället. Fast imorgon ska jag förvisso har lite kul och träffa några av mina närmaste vänner för att åka till The Studio och ha lite kul. Ett företag som sysslar med att ta modellbilder tydligen som erbjuder styling och saker gratis.. men sen ska man få betala om man vill ha någon av bilderna.. Får väl se hur dyrt detta kalas blir.


För övrigt så skäms jag enormt mycket för mig själv. Jag sköter inte ens skolan bra längre, förutom idag då... Idag har jag och Nathalie jobbat starkt med vårat projektarbete. Vi har varit i Kista, Solna och Täby för att be folk svara på våra enkäter, men folk trodde ju att vi var försäljare där vi stod. Men jag har haft otroligt kul med Nathalie. Hon är så rolig när hon ska berätta om saker som hänt.. xD

"Jeg kenner vad jeg kenner" xD <3

RSS 2.0