Fan vad tragiskt allt kan bli. Vilken trist vändning på det hela, men som att du skulle bry dig?
Du ger mig inte ens en chans att förklara mig eller någonting? Vilken brist på respekt och vilken lögn att du skulle älska mig!

Att älska någon har i mina ögon en någorlunda annan betydelse än att man ska göra slut med sin partner så fort man får reda på något om denna person. Jag hade förstått dig under andra omständigheter men nu sätter du hela skulden på mig och ger mig dåligt samvete medan du själv bara vänder dig om och går. Kan du sluta vara så jävla ego och försöka sluta vara så jävla trångsynt precis som du tvingar mig att sluta vara. Varför ska jag försöka se det ur ditt perspektiv om du inte ens kan tänka dig att se det från mitt? Idiotiskt!


Vet inte vad som är värst just nu.. Det jag gjort eller det du just nu gör?


ensam

Sista vilodagen...

... innan en fullspäckad vecka. Idag har jag haft en studiedag så jag har verkligen kunnat njuta av att ligga hemma och sova till halv två. Jätteskönt att äntligen få sova ut två dagar i rad utan att ha något annat att tänka på! Verkligen!!

ilovepinkbunnies

Helg!!

Äntligen helg brukar man säga, men var är det positiva i en helg där man inte ens får lite ledig tid eller tid till sig själv?
Well, well.. Ska väl inte klaga. Man får ju pengar av att jobba och döma och allt så det är något positivt bakom det hela, men just denna helg är det skönt att vi har studiedag på måndag för då blir det som en söndag. Så nu kan jag ligga hemma och sova hela söndagen och hela måndagen..
YAAAAAY!! :D


ilovepinkbunnies

Shoppingrunda!

Idag har varit en slappar dag typ.. Började med att försova sig och missa 2 lektioner och en kvart på den 3e... Sen gå i skolan till halv 5.

Sista lektionen var ganska spännande då vi satt och diskuterade angående fördomar och ordet "neger" huruvida det är ett skällsord eller inte och det började blandas in "bög" och lite sånt..
Jag förklarade för alla att jag inte tar illa upp om någon kallar mig bög bara för att det var olagligt att vara bög förr i tiden med mera. Liksom vad är grejen, varför ta illa upp över en sån sak? Vore det inte mer trevligt eller vettigt att typ ta det som en komplimang för att man har blivit sedd och försöka vända det till något positivt? Är det värt att ta illa upp?
Säger då bara det..... MAN SKA VARA STOLT ÖVER SIG SJÄLV OCH DEN MAN ÄR!

Åhléns City är nog den butik jag spenderar mest pengar under ett år i :P Idag spenderade jag 1772:- på en väska från lacoste, en T-shirt från Armani och en present till Malin och skivan med filmmusiken från Mamma Mia musikalen... Inte illa pinkat och helt klart värt pengarna.. I torsdags köpte jag även två par skor.. Ett par Björn Borg (Stora båtar) och ett par svarta Lacoste med lite rött och vitt på :P Kanske kan lyckas fota dem och ladda upp dem imorgon..

Sov gott, för det ska jag göra..

ilovepinkbunnies

Lunch

Cau:
- Det är bra med saltvatten om man har ont i halsen
Sebbe:
- Är det? Det vill inte jag dricka.
John:
- Har du ont i halsen?
Sebbe:
- Ja.
John:
- Jag har såna här halstabletter...
Tony:
- Strepsils? Det är väl så dem heter va?
John:
- Ja, precis.
Cau:
- Det är såna där som bedövar halva munnen va?
John:
- Jag vet inte, jag känner ingenting.


Ny på jobbet??

Folk byter namn och en del beställer mer än vad de behöver... Vadå waste? Vad menar ni?


Helgen 6-7/9

Helgen var fantastisk....... -t blööööt!!
Uschia mig vad hemskt trist det är med detta fruktansvärda blöta höstväder. - Var tog solen vägen?

Har dömt de första innebandymatcherna för säsongen i helgen och det var riktigt kul att få göra det igen.. Efter det var det dags att ta sig ut i regnet som assisterande domare och döma fotboll på Brunna IP. Riktigt kul med ngn gubbfan som står strax bakom en och skriker offside vid varje kontring eller anfall som Los copihues hade.. Störd gubbe alltså som jag verkligen bokstavligt bad dra åt skogen.

Jag var absolut inte på humör för att snacka med honom när det var så kallt och blött som det var.. Dessutom såg jag knappt något på grund av vattnet som gjort att mitt wax hamnat i ögonen vilken inte gick att få bort eftersom inte ett enda plagg var torrt på kroppen.


Efter att jag varit hemma och vilat mina stackars trötta ben så åkte jag in till stan för att möta göteborgaren Joakim som var på besök i storstan. Vi var på Muren och fick i oss lite dricka medan vi snackade lite med Victor också.. Riktigt trevligt fik faktiskt.


Sen blev det hem och sova till söndagen och bara ta det lugnt tills det blev dags att döma lite pojkfotboll på det nya konstgräset i Rönninge. Fan, vad fin plan det är egentligen. Det var bara denna uppfräschning som behövdes. Rönninge vann dessvärre inte, men man kan inte vinna varje gång, även om det känns som att de var bättre.. Får hoppas det går bättre i framtiden.
Sen blev det bara till att ta det lugnt..

ilovepinkbunnies

Biokväll m. Homofilen!

Ikväll var det äntligen dags för den efterlängtade biokvällen. - Lyckad blev den dessutom.

Jag och Jocke har nu äntligen varit och sett på Patrik 1,5 som handlar om ett nygift bögpar (spelat av Torkel Petersson och Gustaf Skarsgård i huvudrollerna) som inte nog med att de har köpt en ny villa även ville adoptera ett barn. Detta hade sina motgångar då fördomarna spelade in när inga givarländer ville adoptera bort barn till homosexuella.
Till slut vände det och en dag kom brevbäraren med post till paret. Bland posten låg det ett efterlängtat kuvert från Soc om att de äntligen funnit ett barn... ett svenskt sådant dessutom.

I slutet av månaden kommer det efterlängtade barnet som de förberett ett rum till, och där står han, Patrik 15, som dessutom har ett kriminellt förflutet. Paret blir irriterade och man får följa med i deras försök att rätta till missförståndet och det händer en hel del roliga saker.
Helt klart en rolig film som väcker känslorna i oss, både glada som sorgliga. Måste nog påtalas att Tom Ljungman (Patrik) nog var den snyggaste i filmen men inte långt ifrån var nog även Skarsgård en given kanditat.Det var allt för denna gång, men måste skärpa mig gällande bloggandet!! Kan inte dröja såhär länge mellan blogginläggen. Sluta vara lat Tony!!

ilovepinkbunnies

Långhelg?!?

Fan asså, har inte hunnit blogga på hela helgen, och hinner knappt, varken idag eller imorgon.. Jag är för jävla upptagen för att hinna med sånt här tror jag..
I fredags dömde jag fotboll och sen jobbade jag natt på McDonald's men det var nog den värsta natt jag jobbat tror jag.. Började 1,5 timmar för tidigt för att det var totalt kaos där.. http://Townie.bilddagboken.se för att se lite bilder..
Sen var det dags att åka hem och sova. Kom hem halv 7 och la mig för att sova. Sen gick jag upp igen strax före 11 för att jag skulle iväg till Hammarby IP och döma fotboll.. Det var pojkallsvenskan södra svealand och Hammarby mötte Assyriska. Ni kommer säkert inte tro mig men Hammarby vann med 26-0 mot Assyriska. Det var inte en alltför mållös match. Jävla handbollsresultat!!!
Efter det åkte jag hem och sov och sen var det dags för utgång.. Skulle träffa Robin bland annat och träffade en massa andra bögar också..
Riktigt kul var det. Vi åkte till Lino där det var Boys night only och jag träffade massa kul folk där.. Ibland är världen bra liten.


Well well, sen kom jag hem runt 5 och sov till typ två för att sedan göra mig i ordning för att åka till stuvsta och döma fotboll igen, men så en halvtimme innan matchstart så säger bortalagets tränare att de inte har tillräckligt många spelare för att starta matchen, vilket resulterar i att jag nästan åkt dit i onödan.. Fast det betydde bara att jag kunde komma till Malin tidigare eftersom jag skulle sova där.. Sen såg vi på The Eye, en liten faslig historia..

Nu sitter jag här efter en helt vanlig skoldag utan någonting roligt att berätta... Hoppas ni haft en trevlig helg, för det har jag.. Skriv gärna en kommentar om vad ni gjort!

DIF MATCH NU MOT ÖREBRO


ilovepinkbunnies

RSS 2.0