DIF - LHC 5-1

Igår jobbade jag på ännu en match som publikvärd för djurgården [yeur-gawrden].. Det är alltid kul att träffa er alla, men trist att se dig vara ledsen :( Kommer dock att sakna sig en hel del..
Skönt med en vinst trots allt mot ett topplag.. Linköping var bara lite lagomt klantiga när de drog på sig sina utvisningar en efter en, men det var en ganska hetsk match på grund av ett tidigare domslut som Rådbjer tagit som innebar ett matchstraff till en spelare i vartdera lag. Visserligen att Linköpingspelaren som tog av sig handskarna och slogs ska få ett matchstraff, men inte fan ska Ölvestad få det för att han slår tillbaka.. Han hade trots allt sina handskar kvar och det var Linköpingspelaren som började det hela.. Men men, djurgården tog hem matchen trots allt och gjorde fem (5) mål efter det medan Linköping gjorde så många som noll (0), men de ledde med 0-1 vid det laget och bortasupportrarna stod kaxiga och sjöng att hela Sverige skrattade åt djurgården men när djurgården gjorde två (2) mål på 18 sekunder så blev de snabbt tystare. När djurgården sedan sätter sin straff så blev det knäpptyst resten av perioden i princip..

Efteråt var det dags att åka till Joacim och skratta lite när man var inne på www.tjuvlyssnat.se och www.tjuvtittat.se på kvällen, men man fastnade där så var uppe till halv tre i princip..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0